ΜΕΝΟΥ

Το μενού μας, με πιάτα βασισμένα στην παραδοσιακή κουζίνα, αποτελεί τη σημαία του καταστήματός, καθώς οι γεύσεις που το απαρτίζουν χαρακτηρίζονται από ποιότητα, αυθεντικότητα και φυσικά από το μεράκι της μαγείρισσάς μας.

Στον κατάλογο θα βρείτε πιάτα που καλύπτουν όλα τα γούστα, με ποικιλία από ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα και πιάτα ημέρας, με τη γνωστή γουρνοπούλα να πρωτοστατεί. Ενδεικτικά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις τυροκροκέτες, τη σαλάτα «Πλάτανος» και το εξοχικό μοσχαράκι. Επίσης, ανάλογα την εποχή, σας παρουσιάζουμε αντίστοιχα και κάτι καινούριο (π.χ. σαρακοστιανό μενού).

Το επιδόρπιο δεν απουσιάζει, μιας και καθημερινά σας προσφέρουμε ένα – διαφορετικό κάθε φορά – χειροποίητο γλυκό. Πορτοκαλόπιτα, ραβανί, σοκολατόπιτα, καρυδόπιτα και χαλβάς είναι μερικές από τις νοστιμιές που θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το γεύμα σας.

Στο ποιοτικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας, δε θα μπορούσαν παρά να συμβάλουν καταλυτικά τα αγνά προϊόντα των προμηθευτών μας. Το μεγαλύτερο μέρος των υλικών που χρησιμοποιούμε, το προμηθευόμαστε από επιλεγμένους τοπικούς παραγωγούς, ενώ καθημερινά προτιμούμε τη Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας για τα ψώνια μας.

menu6

menu5

menu4

menu3

menu2

menu 1